OPINIE

Opinie: PAKODEOS Cover Band - z perkusją
  • Dodano: 26.5.2017
    Serdecznie dziękujemy Zespolowi PAKODEOS z sympatycznym Piotrem na czele za piękną oprawę muzyczną naszego wesela. Profesjonalne podejscie do sprawy, zróżnicowany repertuar, znakomity wokal oraz fantastyczna gra instrumentów zagwarantowaly wszystkim gościom dobra zabawę do białego rana!! Wszystko w miłej i przyjaznej atmosferze!! Pozdrawiamy!! Sylwia& Rafał
  • Dodano: 29.4.2017
    Serdecznie dziękujemy całej załodze zespołu PAKODEOS z Panem Piotrem na czele za idealną oprawę muzyczną naszego wesela. Zespół naprawdę profesjonalny, z poczuciem humoru oraz ogromnym powerem. Początkowo mieliśmy wątpliwości, ponieważ nigdy nie słyszeliśmy ich na żywo, znaleźliśmy ten zespół przez internet, jednak nasze wątpliwości szybko zamieniły się w zachwyt. Goście weselni byli bardzo zadowoleni. Gorąco polecam! Idealny zespół na każde wesele!
  • Dodano: 20.2.2017
    Najlepszy zespół na wesele. Dobre instrumenty, świetny wokal i to wyczucie w doborze kawałków w zależności od tego co akurat działo się na sali dzięki czemu nikt nie był znudzony ani za bardzo zmęczony. Polecam wszystkim parom szukającym najlepszego zespołu na wesele.
  • Dodano: 19.11.2016
    Zespół pierwsza klasa :) świetna zabawa, profesjonalizm, gwarantowana miła atmosfera. Wokalistka Agata niesamowita, czuliśmy się jak na koncercie, wielka przyjemność słuchania i patrzenia jak zespół świetnie się bawi tym co robi. Goście zachwyceni.Polecam, polecam, polecam i serdecznie pozdrawiam :)
  • Dodano: 20.9.2016
    Zespół Pakodeos to grupa prawdziwych profesjonalistów na czele z genialnym Piotrem (klawisze, śpiew), wspaniałą wokalistką z niesamowitą barwą głosu i powerem Agatą oraz świetną saksofonistką i perkusistą. Cała czwórka zorganizowała nam przepiękną oprawę muzyczną naszego wesela oraz wyprowadzenia z domu. Nasi goście tak samo jak my byli zachwyceni i pytali skąd wzięliśmy zespół. Nasze obawy związane z kapelą i tym że znaleźliśmy ją w internecie (nigdy nie słyszeliśmy ich na żywo) całkowicie się nie sprawdziły. Przed weselem ustalilismy z zespołem plan imprezy, który był realizowany przez całą noc. Zespół genialnie współpracował z obsługą sali oraz dyskretnie z nami tak że całe przyjęcie przebiegło zgodnie z ustaleniami a my nie musieliśmy się o nic martwić. Repertuar był zróżnicowany, przystosowany do wszystkich gości zarówno młodych jak i starszych. Utwory współczesne i trochę starsze bez oklepanych starodawnych. Aranżacje światłem super - po przyjeździe na sali byliśmy zeskoczeni ilością kolorowych swiateł - które przy przygaszonym świetle stwarzały super klimat. Zespół w 100 % profesjonalny, otwary, punktualny i z niesamowitą charyzmą. Każdemu polecamy zespół Pakodeos na przyjęcie weselne!!!
  • Dodano: 19.8.2016
    Zespół świetny, z charyzmą, humorem i powerem. Rozkręcił super zabawę do 6 rano. Biesiada przy akordeonie to gwóźdź programu :) Przyjemnie się współpracowało , żadnych problemów z dogadaniem, spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Wokal Pani Agaty wyjątkowy i bez zarzutów. Polecam gorąco. Goście zachwyceni, my bardzo zadowoleni . Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy
  • Dodano: 30.12.2015
    Bardzo dziękujemy zespołowi PAKODEOS za wspaniałą zabawę na naszym weselu! Będziemy was gorąco polecać innym młodym parom ;) Dziękujemy za pomoc w doborze zabaw (wszyscy do tej pory je wspominają - zwłaszcza baletnicę ;)), za piękny wokal oraz za wspaniałą muzykę! Zespół w 100% profesjonalny, punktualny, otwarty na propozycję! Nie mogliśmy lepiej trafić, jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie! :)
  • Dodano: 26.10.2015
    Piotrze dziekujemy za zajebistą imprezę w Białym Domu w dniu 24.10.2015 Cały czas otrzymujemy podziękowania za wspaniale zorganizowaną zabawę weselną. Smiało będziemy Was polecać. Nasi goście piszą i mowią Nam ze mają zakwasy po weselu. Serdeczne podziękowania dla Agaty za SUPER wykonana piosenkę na "podziękowania dla rodziców". Rodzice do tej pory są pod wrażeniem. Wszyscy spodziewali się standardowej piosenki na podziękowania a My razem z Wami zaskoczyliśmy gości. Rodzice wzięli namiary na zespół i będą Was polecać w pracy. Dziękujemy i pozdrawiamy.
  • Dodano: 27.9.2015
    Witam, zespół Pakodeos to muzycy z pasją - są profesjonalistami. Grają wpaniałe kawałki, jak to goście weselni określili: nie takie co na każdym weselu grają, i są przenudzone.Wspaniałe aranżacje, akordeon, a muzyka na żywo sama porywa do tańca. Piotr wszystko konsultował z nami, pomagał nam, rozplanowywał wszystko w czasie. Wraz z Panią Agatą wspaniale prowadzili zabawy. Grają baaardzo dużo kawałków, skrupulatnie pilnują aby przerwy między blokami nie były za dlugie. Byłam na weselach gdzie zespół większość przesiedział przy stoliku (aby odklepać szichte ;) ), a tu jest całkiem inaczej. I o to chodzi, aby goście zapamietali wspaniałą zabawę, i ten zespół to gwarantuje. Uczciwość i profesjonalizm, polecam ten zespół i jakbym miała podjąć decyzję jeszcze raz to bez wahania PAKODEOS, a ta perkusjjjjaaa....Nawet pani, która przywiozła przed weselem tort na salę, słysząc próbę zespolu, pytała mnie skąd ich mam , bo ona ma wesele za rok i chce ich :))) Przesympatyczny zespół, pozdrawiam panią Agatę, Piotra i wspaniałego perkusistę Krzysztofa. Nie zastanawiajcie się, umowcie się na próbę z Piotrem, posluchajcie i wtedy już bedziecie wiedzieć jak brzmi prawdziwa KAPELA NA WESEELEEE. ps. Piotrze serdecznie dziękuje Wam, i że miałeś ten akordeon.. !!!! Nie mogłam lepiej sobie tego wymarzyć :) uwielbiam dobrą muzykę!!! Karolina I Andrzej
  • Dodano: 24.9.2015
    Zespół PAKODEOS grał na naszym weselu i zarówno my jak i goście byli zachwyceni muzyką na żywo. Świetnie brzmią, zabawa przy takiej muzyce to sama przyjemność. Repertuar, jak i zaproponowane przez pana Piotra zabawy idealnie trafiły w gusta muzyczne gości, dzięki czemu zabawa trwała do rana. Goście do dziś wypytują o zespół. Dla mnie ważnym aspektem był również pierwszy taniec, a dokładnie konkretna piosenka do niego, z tym również nie było problemu, wokalistka pięknie zaśpiewała, a zespół zagrał ją na żywo, co również było zaskoczeniem dla większości gości. Jednym słowem profesjonalizm, charyzma i pozytywna energia, którą stworzył zespół sprawiły, że nasz dzień był idealny! Dziękujemy i pozdrawiamy! POLECAMY z całego serca!
  • Dodano: 19.8.2015
    Cóż tu dużo pisać... zespół Pakodeos jest najlepszym ze wszystkich, które słyszeliśmy na weselach. Cieszymy się, że zespół był z nami w tym najważniejszym dniu. Nie będzie przesadą jeśli napiszemy, że zespół "zrobił nam piękne wesele". Profesjonalna organizacja, pełny zakres własnego sprzętu, punktualność, otwartość i natychmiastowy kontakt w każdej sprawie - to cechy zespołu. Anielski głos wokalistki, świetny głos wokalisty oraz współbrzmienie wszystkich elementów - rewelacja !!! Potwierdzamy, że zespół gra w 100% na żywo. W dniu wesela harmonogram był ustalany z nami na bieżąco (zabawy, podziękowania itp.), aczkolwiek nie czuliśmy tzw. "presji organizacji". Zespół dyskretnie kontaktował się z nami w naszych wolnych chwilach. Ważny element to również to, że zespół "dostosowywał się" do gości - tzn. jeżeli bawiły się większe grupy osób to bloki muzyczne trwały i trwały i trwały. Nie była to więc taka gra, aby tylko zagrać "a teraz idziemy na jednego" ;) Zabawy świetne -nasi goście śmiali się do rozpuku. Istotna była również widoczna współpraca i porozumienie pomiędzy członkami zespołu. Emanowała od nich wzajemna sympatia oraz pozytywna energia. Podsumowując zespół Pakodeos jest naprawdę godny polecenia. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i gorąco polecamy !!!
  • Dodano: 11.6.2015
    Miałam przyjemność bawić się na weselu u koleżanki przy muzyce Zespołu Pakodeos. Polecam gorąco. Wybawiłam się jak nigdy :) Grają wszystkie przeboje przy tym fajnie zabawiają gości. Polecam wszystkim !
  • Dodano: 11.6.2015
    Miałem przyjemność nie po raz pierwszy współpracować z zespołem Pakodeos i chciałbym w tym miejscu potwierdzić profesjonalizm, rzetelność i pełne zaangażowanie ze strony zespołu. Muzyka na żywo i piękny wokal !!! Fotograf